Prijzen

Webshops voor fotografie

Geschikt voor elk soort fotografie, van portret tot natuurfotograaf. Maak zelf reportages aan en laat je klanten inloggen om zelf online foto’s te kunnen bekijken, selecteren en bestellen. Dit alles om een simpele manier. Optioneel kunnen we een directe koppeling maken met een vaklab zodat de foto’s direct geprint en verstuurd kunnen worden.

Schoolfotografie

Neem uzelf en de school werk uit handen en bepaal zelf waar u de foto’s laat afdrukken. Via uw eigen bestelsite kunt u zelf inlogkaartjes uitdelen zodat ouders zelf online kunnen inloggen en kunnen bestellen. Uw bestelsite en ook de inlogkaartjes wordt dan gemaakt in uw eigen huisstijl.

Daarnaast hebben we ook vele extra modules!

Biedt een groter aanbod aan jouw klant en zie wat de mogelijkheden zijn

"Een perfecte koppeling en automatisering van FotoProTools met mijn vaklabcentrale. Een aanrader!"

Ben Wiersma

Fotografie Wiersma

“Fotoprotools is een zeer betrouwbare partner, afspraken worden netjes en op tijd nagekomen. Door de korte lijnen binnen het bedrijf is het prettig communiceren en zijn wijzigingen snel verwerkt.”

Laurens Bordes

Bordes Fotografie

"Hartelijk dank voor alles! Ik zie dat het schoolfotoseizoen me met veel minder moeite af gaat. Ik was eigenlijk toch wel houtje touwtje bezig. Ik loop helemaal warm voor het bestelsysteem. Wauw!"

Hilde de Wolf

De Schoolfotograaf

Sinds ik werk met FotoProTools heb ik meer rust en tijd over voor andere werkzaamheden.

Het bestelsysteem neemt veel werk uit handen en kan ik nu veel handiger en sneller mijn klanten hun foto’s laten zien en kunnen zij deze eenvoudig bestellen. Daarbij vind ik het erg fijn dat mijn huisstijl terug te zien is in het bestelsysteem.

Kortom; een aanrader voor fotografen om zaken te doen met fotoprotools!

Dorieke Zevenberg

Dorieke Fotografie