FotoProTools babyfotografie

Babyfotografie

Webshop Babyfotografie

Laat ouders zelf de mooiste foto uitkiezen

 

 

 

Fotografeer baby’s al in de eerste paar weken nadat ze zijn geboren. De baby’s kunnen dan nog heel diep slapen en zo mooi neergelegd worden, zonder dat zij hier veel last van ervaren.

Ook is het makkelijker om baby’s te fotograferen wanneer dit in een warme ruimte gebeurd en net na het voedingsmoment, de baby is dan het meest op z’n gemak.

Neem ook de tijd, baby’s kunnen ook gaan huilen of moeten verschoond worden waardoor het even kan duren voordat de baby weer op z’n gemak is.

Een mooi moment voor de kersverse ouders en leuk om later op terug te wanneer die groot is geworden. Een herinnering die altijd blijft.

 

Sinds ik werk met FotoProTools heb ik meer rust en tijd over voor andere werkzaamheden.

Het bestelsysteem neemt veel werk uit handen en kan ik nu veel handiger en sneller mijn klanten hun foto’s laten zien en kunnen zij deze eenvoudig bestellen. Daarbij vind ik het erg fijn dat mijn huisstijl terug te zien is in het bestelsysteem.

Kortom; een aanrader voor fotografen om zaken te doen met fotoprotools!

Dorieke Zevenberg

Dorieke Fotografie

Maatwerk

Wij werken vanuit een beproefd website- en/of bestelsysteem. Dit neemt u al het werk om het bestelproces heen uit handen. Specifieke wensen omtrent de afhandeling van orders kunnen we op maat stroomlijnen/automatiseren.

Meer weten?

Meer weten over websites, selectietool en webshop en een keer de demo zien.

Bel direct: 035 672 02 48 of vraag de demo aan: demo aanvraag

Ook online foto's verkopen?

Demo aanvraag

Direct Contact

T. 035 – 6720248
M. info@fotoprotools.nl