FotoProTools voor Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

WEBSHOP BRUIDSFOTOGRAFIE

Laat het bruidspaar zelf online foto’s selecteren

 

 

Een heel mooi en bijzonder moment om te fotograferen en een dierbaar bezit voor het echtpaar. Fotografeer vooral de bijzondere momenten zoals de kus, de ringen, bruidstaart en de eerste dans.

Maar ook door de hele dag heen zijn er mooie momenten om vast te leggen, blijf scherp en zorg dat je dit fotografeert. Vergeet hierbij ook zeker niet de ouders, vrienden en andere dierbaren van het echtpaar.

Vaak gaat het bruidspaar ook naar een zelf gekozen locatie toe om in de natuur of bij een andere speciale plek foto’s te laten maken.

Wees voorbereid met de weersomstandigheden en verken de plek van te voren zo weetje wat je kan verwachten en zal het mooie foto’s opleveren.

Na afloop kunt u via ons systeem het bruidspaar een link sturen zodat het bruidspaar zelf online de foto’s kan bekijken en de foto’s kan selecteren voor het bruidsalbum.

Meer weten?

In een online demo van ongeveer 20 minuten ziet u alle mogelijkheden.
Bel 035 672 02 48 of vraag de demo aan: demo aanvraag

Sinds ik werk met FotoProTools heb ik meer rust en tijd over voor andere werkzaamheden.

Het bestelsysteem neemt veel werk uit handen en kan ik nu veel handiger en sneller mijn klanten hun foto’s laten zien en kunnen zij deze eenvoudig bestellen. Daarbij vind ik het erg fijn dat mijn huisstijl terug te zien is in het bestelsysteem.

Kortom; een aanrader voor fotografen om zaken te doen met fotoprotools!

Dorieke Zevenberg

Dorieke Fotografie

Ook online foto's verkopen?

Online demo

Demo aanvraag

Of bel direct

T. 035 - 6720248
M. info@fotoprotools.nl

Wij leveren websites, selectietools en webshops voor de vak- en schoolfotograaf.
Voor een persoonlijke website en/of een volledig geautomatiseerd online bestelsysteem waarmee u gemakkelijk uw school- of vakfoto’s presenteert en verkoopt.

Maatwerk

Wij werken vanuit een beproefd website- en/of bestelsysteem. Dit neemt u al het werk om het bestelproces heen uit handen. Specifieke wensen omtrent de afhandeling van orders kunnen we op maat stroomlijnen/automatiseren.

Meer weten?

Meer weten over websites, selectietool en webshop en een keer de demo zien.

Bel direct: 035 672 02 48 of vraag de demo aan: demo aanvraag