FotoProTools voor Dronefotografie

Drone Fotografie

WEBSHOP DRONEFOTOGRAFIE

 

 

 

Heel erg opkomend en een super interessante manier van fotograferen, met een bestuurbare vliegtuig, ook wel drone genoemd. Om hier goed mee overweg te kunnen is er wel wat oefening voor nodig maar heel leuk om mee aan de slag te gaan.

Normaal gesproken maak je foto’s of video’s op de grond maar de wereld is ook heel erg mooi vanuit de lucht. Met mooie uitzichten over natuurgebied of woongebied kunnen dit hele mooie foto’s en video’s opleveren.

Dronefotografie is zeer breed inzetbaar. Voor bruiloften, evenementen, festivals, tv en film, op reis, sport etc. en dit alles vanuit een ander perspectief wat een zeer verrassende inkijk geeft. De fotografie van de toekomst.

Meer weten?

In een online demo van ongeveer 20 minuten ziet u alle mogelijkheden.
Bel 035 672 02 48 of vraag de demo aan: demo aanvraag

Wij leveren websites, selectietools en webshops voor de vak- en schoolfotograaf.
Voor een persoonlijke website en/of een volledig geautomatiseerd online bestelsysteem waarmee u gemakkelijk uw school- of vakfoto’s presenteert en verkoopt.

Maatwerk

Wij werken vanuit een beproefd website- en/of bestelsysteem. Dit neemt u al het werk om het bestelproces heen uit handen. Specifieke wensen omtrent de afhandeling van orders kunnen we op maat stroomlijnen/automatiseren.

Meer weten?

Meer weten over websites, selectietool en webshop en een keer de demo zien.

Bel direct: 035 672 02 48 of vraag de demo aan: demo aanvraag

Ook online foto's verkopen?

Online demo

Demo aanvraag

Of bel direct

T. 035 - 6720248
M. info@fotoprotools.nl