FotoProTools voor Evenementfotografie

Evenement Fotografie

Webshop voor Evenementfotografie

Maak van fotograferen een feestje

 

 

Feestende mensen of een zakelijke beurs. Hierbij speelt het licht een grote rol. Bij concerten is het vaak donker en heb je te maken met veel gekleurde, scherpe en bewegende lichten. Fotografeer in een hoge ISO waarden, RAW bestand en zet je witbalans op kunstlicht.

Op een beurs is het heel erg licht met bouwlampen of TL lampen. Houd daarom je  diafragma heel klein zodat de foto niet overbelicht is.

Er is van alles te fotograferen op een beurs zoals de beursstand, bezoekers en producten. Vaak voor commerciële doeleinde,  zorg dus dat merken, logo’s en belangrijke kenmerken van een beursstand goed zichtbaar zijn.

 

Wij leveren websites, selectietools en webshops voor de vak- en schoolfotograaf.
Voor een persoonlijke website en/of een volledig geautomatiseerd online bestelsysteem waarmee u gemakkelijk uw school- of vakfoto’s presenteert en verkoopt.

Maatwerk

Wij werken vanuit een beproefd website- en/of bestelsysteem. Dit neemt u al het werk om het bestelproces heen uit handen. Specifieke wensen omtrent de afhandeling van orders kunnen we op maat stroomlijnen/automatiseren.

Meer weten?

Meer weten over websites, selectietool en webshop en een keer de demo zien.

Bel direct: 035 672 02 48 of vraag de demo aan: demo aanvraag

"Zowel de inrichting van de webshop als de koppeling naar onze printer is in orde gemaakt. Tobias en de andere gedreven jongens denken mee en zoeken op een prettige manier samen met ons naar oplossingen.Als er nood aan de man is doordat er iets niet werk, zijn ze altijd bereikbaar en lossen het op!"

Tanja Snel

Foto Kruger

Ook online foto's verkopen?

Online demo

Demo aanvraag

Of bel direct

T. 035 - 6720248
M. info@fotoprotools.nl