FotoProTools voor stadsfotografie

Stadsfotografie

WEBSHOP VOOR STADSFOTOGRAFIE

Oost west, FotoProTools The Best

 

 

Stadsfotografie is het ontdekken van een stad en vooral als je de stad niet goed kent. Maar ook als je de stad wel goed kent kan je alsnog mooie nieuwe plekjes ontdekken. Want er zijn zoveel verschillende plekken om te fotograferen. Smalle straatjes, winkelstraten, pleinen of vanaf een dakterras om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken.

Wat een foto goed maakt is in het moment fotograferen. Ga een keer vroeg op pad om een lege straat vast te leggen of wanneer het donker is om de stad met lichtjes te fotograferen. Op deze manier zorg je voor afwisseling en mensen die de foto zien kunnen zich beter in het moment inbeelden.

Als je een plek hebt wat je graag wilt fotograferen om wat voor reden dan ook zorg ervoor dat je let op de details. Huizen die je fotografeert dat die recht staan, het stadsverkeer niet storend is en dat mensen die voorbij lopen niet half in beeld komen te staan. hiermee voorkom je dat de aandacht niet afgeleid wordt op vreemde dingen in de foto. Neem de tijd en wacht tot dat er een goed moment is om de foto te maken.

Al die mooie foto’s wil je dan natuurlijk niet alleen voor jezelf houden, maar wil je aan iedereen laten zien en ook de mogelijkheid bieden om andere mensen een mooie stadsfoto als bijv canvas kunnen bestellen.

Meer weten?

In een online demo van ongeveer 20 minuten ziet u alle mogelijkheden.
Bel 035 672 02 48 of vraag de demo aan: demo aanvraag

Wij leveren websites, selectietools en webshops voor de vak- en schoolfotograaf.
Voor een persoonlijke website en/of een volledig geautomatiseerd online bestelsysteem waarmee u gemakkelijk uw school- of vakfoto’s presenteert en verkoopt.

Maatwerk

Wij werken vanuit een beproefd website- en/of bestelsysteem. Dit neemt u al het werk om het bestelproces heen uit handen. Specifieke wensen omtrent de afhandeling van orders kunnen we op maat stroomlijnen/automatiseren.

Meer weten?

Meer weten over websites, selectietool en webshop en een keer de demo zien.

Bel direct: 035 672 02 48 of vraag de demo aan: demo aanvraag

Sinds ik werk met FotoProTools heb ik meer rust en tijd over voor andere werkzaamheden.

Het bestelsysteem neemt veel werk uit handen en kan ik nu veel handiger en sneller mijn klanten hun foto’s laten zien en kunnen zij deze eenvoudig bestellen. Daarbij vind ik het erg fijn dat mijn huisstijl terug te zien is in het bestelsysteem.

Kortom; een aanrader voor fotografen om zaken te doen met fotoprotools!

Dorieke Zevenberg

Dorieke Fotografie

Online demo

Demo aanvraag

Of bel direct

T. 035 - 6720248
M. info@fotoprotools.nl