Fotostudio Kruger

Voor Fotostudio Kruger hebben we twee losse bestelsites gemaakt, 1 voor de schoolfotografie en 1 voor het nabestellen van overige foto’s.
Klanten van Foto Kruger kunnen zelf in de studio foto’s van een fotoshoot of van een bruidsreportage uitzoeken, maar als iemand later alsnog een afdruk wil van die ene mooie foto, of opa en oma willen nog wat bestellen, dan kan dat.

Privacy gewaarborgd

Op de website: www.krugeronline.nl kunnen er foto’s worden nabesteld. Met een inlogcode en wachtwoord komt men dan op beveiligde webshop waar de foto’s staan. Zonder deze inlogcode en het persoonlijke wachtwoord kan niemand de foto’s bekijken, waardoor je privacy is gewaarborgd.

Vanuit de luie stoel bestellen

Op deze manier kan iedereen rustig thuis nog eens door de gemaakte foto’s bladeren en ze vanuit de luie stoel bestellen. Dit is ook handig als je niet in de buurt woont. Wanneer de foto’s klaar zijn krijg je van ons bericht en kan de bestelling opgehaald worden. Daarnaast is het mogelijk dat we de foto’s opsturen.

Al meer dan 90 jaar is Fotostudio Krüger een begrip in Assen! Fotostudio Krüger is gevestigd op de Pottenbakkerstraat 3 in Assen. Hier hebben zij de beschikking over een grote en ruim opgezette studio, waarin de mogelijkheden voor fotografie eindeloos zijn.

11 enthousiaste mensen

Het team bij Fotostudio Krüger bestaat uit 11 enthousiaste mensen, waarvan iedere fotograaf allround is met daarnaast een eigen specialisatie. Zij hebben allemaal ideeën om een fotoshoot naar wens te verzorgen, maar staan altijd open voor eigen suggesties of inbreng. De mogelijkheden zijn eindeloos, van schoolfotografie tot studiofotografie en van trouwfotografie tot bedrijfsfotografie, zelfs voor pasfoto’s kan je bij hun terecht.

Ook online foto's verkopen?

"Zowel de inrichting van de webshop als de koppeling naar onze printer is in orde gemaakt. Tobias en de andere gedreven jongens denken mee en zoeken op een prettige manier samen met ons naar oplossingen.Als er nood aan de man is doordat er iets niet werk, zijn ze altijd bereikbaar en lossen het op!"

Tanja Snel

Foto Kruger