Fotografie Wiersma – Ukkie Foto

Het maken van schoolfoto’s is een specialisme. Bij schoolfotograaf Fotografie Wiersma | Ukkie Foto, kunt u rekenen op de expertise en professionaliteit die nodig is voor het maken van een mooie schoolfoto.

De fotografen van Fotografie Wiersma | Ukkie Foto stellen elk kind in staat om zich ontspannen te laten fotograferen zodat het eindresultaat een spontane natuurlijke schoolfoto oplevert!

Fotografie Wiersma | Ukkie Foto zorgt voor een geheel nieuwe stijl in schoolfotografie voor basisscholen.

Meerdere opnamen per kind

Wij komen met een mobiele studio bij u op bezoek. Hiermee kunnen wij portret foto’s maken zoals u dat gewent bent met studiofoto’s. Fotografie Wiersma | Ukkie foto maakt meerdere opnamen per kind, in verschillende pose’s, waaruit de ouders zelf kunnen kiezen! U, als organisatie hoeft zich niet meer druk te maken over het feit of iedereen de zakjes met geld weer heeft ingeleverd, want ook dat traject loopt nu via Fotografie Wiersma | Ukkie Foto.
De betalingen lopen dus via deze website.

Is uw interesse gewekt bekijk dan alle mogelijkheden op onze website of neem contact op. Onze schoolfotograaf bezoekt graag ook uw basisschool, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of middelbare school voor het maken van de mooiste foto’s.

 

Ook online foto's verkopen?

"Een perfecte koppeling en automatisering van FotoProTools met mijn vaklabcentrale. Een aanrader!"

Ben Wiersma

Fotografie Wiersma