Fotograaf Pim van der Maden

Fulltime professioneel fotograaf sinds 1988 en gespecialiseerd in florale fotografie, landschappen en mensen.

Pim fotografeert vanuit Emmeloord, Noordoostpolder, Flevoland en kent vele bedrijven, particulieren en instellingen als klant voor diverse opdrachten. Deze opdrachten strekken zich uit tot USA, China en Japan.Met name in de florale fotografie is Pim een bekende naam; vele internationale topbloemisten hebben met hem samen gewerkt voor o.a. bloemenmagazine De Pook, boeken, brochures, websites, beurzen en vele andere publicaties.
Daarnaast is het fotograferen van groot formaat foto’s (tot wel 35 meter breed) van met name landschappen een specialisatie. Hiervoor heeft Pim geïnvesteerd in een groot formaat digitale camera met 80 MP.

Fotograferen van mensen

Fotograferen van mensen is Pim op het lijf geschreven; als echt mensen mens weet hij als geen ander de juiste snaar te raken waar het gaat om het maken van een sprekend (zakelijk) portret.

In de goed geoutilleerde studio te Emmeloord beschikt Pim over een range aan lichtapparatuur en camera’s voor het vastleggen van producten, sfeer lifestyle settings en prachtige (zakelijke portretten).
Foto’s kunnen digitaal aangeleverd worden maar ook in huis hoogwaardig geprint worden op formaten tot maximaal 110 cm breed.

Naast alle moderne digitale apparatuur fotografeert Pim ook nog steeds met veel passie met zijn analoge 8×10″ technische camera. In combinatie met Polaroid en Impossible materiaal verwerkt hij deze foto’s tot prachtige, unieke Polaroid Emulsion Lift kunstwerken. Zowel landschap als portret.

 

Ook online foto's verkopen?

"Snelle service; gevoel voor de branche; no nonsense dienstverlening"

Pim van der Maden

Pim van der Maden Fotograaf