RD Schoolfotografie

Voor RD hebben we een informatie site voor scholen gemaakt en de online bestelsite voor de ouders.
Het team van RD bestaat uit enthousiaste dames en heren die graag komen fotograferen en die zelf snel en makkelijk kunnen werken met het systeem van FotoProTools.

De fotodag

RDSCHOOLFOTO werkt alleen met professioneel opgeleide fotografen. Door jarenlange ervaring met het maken van schoolfoto’s hebben zij een efficiënte aanpak ontwikkeld. De ouders worden van te voren goed geïnformeerd over de fotodag. Ieder kind krijgt bij  alle aandacht waardoor het kind leuk en trefzeker geportretteerd wordt. Door de efficiënte aanpak horen ze op veel scholen dat ze een verademing zijn.

Pakketten en achtergrond

Door onze goede communicatie is de flexibiliteit is groot. De school kiest de samenstelling van het pakket. Er zijn veel combinaties mogelijk. Ook wat betreft de keuze van de achtergrond is alles bespreekbaar bij ons. Ze maken gebruik van een professioneel fotovaklab welke we hebben gekoppeld aan ons online bestelsysteem zodat de fotografen van RD geheel ontzorgd worden.

Bestellen via internet

Via de online bestelsite kunnen ouders makkelijk en veilig de foto’s van hun eigen kind kunnen bekijken en bestellen. Ieder kind krijgt een eigen inlogkaartje waarmee ze alleen hun portret-, en klassenfoto kunnen zien. De bestelling en betaling gaat via het internet en neemt de school al het werk uit handen.

 

Ook online foto's verkopen?